Skype Me™! fb phone 02/ 951 6948
  • 02/ 951 6948

Почивки Турция



Почивка в Айвалък 2024: Автобусна програма с 11 нощувки от София и Пловдив

LE MONDE BEACH RESORT 4*




 
Местоположение:
Хотелът се намира във вилната зона на курорта Дикили, на 37 км. южно от Айвалък, на 4 км. от центъра на градчето, непосредствено на брега на морето.
Хотел:
Основен ресторант, снек ресторант, няколко бара, 2 открити басейна, един от които е с водни пързалки, детски басейн, мини клуб, SPA център с турска баня и сауна, фитнес зала, софт анимация, вечерни представления, амфитеатър, спортни и развлекателни дейности, конферентна зала, безжичен интернет на територията на целия комплекс, паркинг.

Хотелът разполага със собствена пясъчна плажна ивица с кей.

Безплатно ползване на чадъри, шезлонги и матраци на плажа и при басейните.
Настаняване:
Хотелът разполага със 136 стандартни стаи и 8 фамилни апартамента с две отделни помещения.

Стандартните стаи са с площ от 19 m² и са оборудвани с централен климатик, LED телевизор със сателитни канали, телефон с директно избиране, баня с душ кабина и вана, телефон в банята, сешоар, минибар, дигитален сейф, безжичен интернет, балкон с изглед към градината или към морето, гранитно подово покритие.

Зареждането на минибара е със заявка и е срещу допълнително заплащане.

Почистване на стаите – всеки ден. Смяна на спалното бельо – 3 пъти в седмицата.
Хранене:
Хотелът функционира на база All Inclusive, включваща закуска, обяд и вечеря на блок маса в основния ресторант, допълнителни закуски в снек ресторанта и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки в интервала от 07:30 ч. до 24:00 ч.

Допълнително се заплаща консумацията на вносни алкохолни и безалкохолни напитки, прясно изцедени плодови сокове, еспресо, плодов чай и сладолед.

Снек ресторантът функционира през по-голямата част от деня, като в интервала от 11:00 ч. до 17:00 ч. можете да похапнете апетитно пиде, а между 14:00 ч. и 16:00 ч. – хамбургери и пържени картофи.
Карта:
ОБРАТНО КЪМ ПРОГРАМАТА »


Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал    




Made by: TaraSoft